Освітянська (не)конференція - знову в Маневичах ("Нова доба" 14.03.2019р.)

14.03.2019 23:18

Освітянська (не)конференція - знову в Маневичах 

На базі НВК «Маневицька ЗОШ І-ІІІ ст. № 2-гімназія» відбулась міні-EdCampManevychi освітянська (не)конференція у форматі EdCamp на тему «Новітні технології НУШ. Інклюзивне навчання». 
Вже вдруге школа приймала гостей з усієї України. Спікерами події були вчителі із різних міст країни, які прагнуть до змін і самі їх втілюють у життя, діляться з іншими своїми напрацюваннями. Наше селище представляла Альона Доля, директор Маневицького ІРЦ.
На (не)конференції  широко обговорювались питання інклюзії у закладах освіти, застосування новітніх технологій, кейс-технології, учнівські проекти,  інтерактивні уроки з програмою Mozabook, використання платформи Classtime на сучасному уроці, виступ сертифікованого тренера компанії Microsoft Марини Лютинської та багато інших цікавих тем. Надзвичайною була демонстрація суперможливостей інтерактивної панелі компанії  EdPro, яку представляв Дмитро Галько.  
Під час проведення заходу проходила благодійна акція «Подаруй радість хворим дітям». Учасники (не)конференції не залишились байдужими та зібрали чимало іграшок, книжок, канцтоварів для дитячого відділення Маневицької ЦРЛ.
Велика вдячність за підтримку владі району, приватним підприємцям, креативній команді міні-EdCampManevychi, усім, хто долучився до організації заходу.
Оксана Герговська, 
координаторка афілійованої 
(не)конференції 
міні-EdCamp Manevychi.